15.09 COU

Woluwe-Saint-Lambert / Brussel

The house, an old brick factory, is located in the center of a unique wooded plot in Brussels. In order to meet the needs of its new occupants, it has been completely refurbished and renovated in depth. An exterior passageway has been built and the completely redesigned staircase becomes the heart of the house around which all rooms are articulated and which offer an exceptional view on the garden.
  • Program Renovation + extension
  • Date 2015 - 2017
  • Status completed
  • Photography Matthieu Sartenaer
DSC01659.jpg
DSC01655.jpg
DSC09459.jpg
DJI-0015.jpg
DSC01540.jpg
DSC01637.jpg
DSC01566-Modifier-2.jpg
DSC01619.jpg
DSC01577-Modifier.jpg
DSC01601.jpg
DSC01538-HDR.jpg
DSC01549.jpg
L1040809.jpg
DSC01555.jpg
DSC01624.jpg
IMG-5150.JPG
20160623-133226.jpg
renard.png
IMG-3840.JPG
A3 V
A3 V
P7.jpg
P9.jpg
IMG-2014.JPG
IMG-2009.JPG